Cocos wellness treatment - 45 min

De Cocos stempelmassage geeft door het ritme van de massage en de exotische geur van cocos een mooie ontspanning van lichaam en geest. Cocos is rijk aan vitamine E en anti-oxidanten.  Deze zorgen ervoor dat de spankracht van de huid wordt verstevigd en huidveroudering wordt tegengegaan. Cocos is een natuurlijk antibioticum, verbeterd en versneld het genezingsproces. Door de vitamine E blijft de huid soepel en zacht.

De cocos wellness treatment kunt u ook in combinatie met een gelaatsbehandeling boeken.

€ 56,00

Hamam Rituals - 70 min

Met het Hamam Ritual bevind u zich in een Oosters sprookje waar u heerlijk weg kunt dromen tijdens de beleving van deze oeroude traditie! Het oorspronkelijke badritueel heeft zich ontwikkeld tot een ontspannende wellness behandeling. Hierin staan met name een intensieve reiniging, een scrub en een stevige, ontspannende massage centraal.

Schuimmassage, scrubbehandeling, Total Body Lomi lomi massage, body pakking, Body relief, Thee ceremonie.

€ 62,50

LomiLomi massage

Een geweldige massage, vol warmte, energie en gratie. LomiLomi is een massage techniek die oorspronkelijk uit Hawaii komt. De Hawaiiaanse natuur weerspiegelt LomiLomi door de ritmes en bewegingen. Het kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen en krachtige oceaangolven. Als u deze massage ondergaat, wordt u rustig en komt weer in eigen lichaamsritme. De massage wordt niet alleen met de handen, maar ook met het zachte deel van de onderarmen uitgevoerd. Hierdoor kan een krachtige massage uitgevoerd worden, afgewisseld met lange strijkingen. Boek nu een heerlijke, ontspannende LomiLomi massage om tot rust te komen.

 

30 min € 37,50

45 min € 49,50

75 min € 64,50

Ayurvedische massage - Een zee van welzijn en ontspanning - 75 min
De massage is een toepassing van diverse warme essentiële oliën die tot totale ontspanning leiden. Tijdens deze massage ervaart u een gevoel van rust en diepe ontspanning. Door de unieke samenstelling van de oliën werkt deze massage niet alleen zeer rustgevend maar ook stress verminderend.

€ 84,50